ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 90 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 90 τ.μ.

200.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1061-17073 | Εύοσμος, Άνωθεν Περιφερειακού:Πωλείται εξαιρετικό διαμέρισμα 2ου ορόφου κατασκευής του 2021, με ασανσέρ, συνολικού εμβαδού 90τμ, εκ των οποίων τα ωφέλιμα 82τμ . Αποτελείται απο 2 ανετα δωμάτια, 1 μεγάλη σαλονοκουζίνα και 1 ευρύχωρο μπάνιο. Είναι Ανατολικού προσανατολισμού, φωτεινό καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας , διαμπερές με ΘΕΑ σε ανεμπόδιστη ανοιχτωσιά για ΠΑΝΤΑ μιας κ βρίσκεται απέναντι απο μελλοντικό πάρκο. Το δάπεδο καλύπτεται με πλακάκι, τα κουφώματα είναι συνθετικά διπλής υάλωσης με σίτες κ η θέρμανση του υποστηρίζεται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου. Πρόκειται για μια προσεγμένη κατασκευή μιας και προοριζόταν για ιδιοκατοίκηση. Αξίζει να σημειώσουμε πως δίδεται με μια εξωτερική θέση στάθμευσης στην πιλοτή που έχει χώρο για ΔΥΟ οχήματα. Διαθέτει επίσης 2 αποθηκευτικούς χώρους στο υπόγειο της οικοδομής συνολικού εμβαδού εκάστο στα 8τμ( 8τμ+8τμ=16τμ).

Η οικοδομή διαθέτει σύστημα παρακολούθησης του εξωτερικού χώρου καθώς κ access button για μεγαλύτερη προστασία κ ασφάλεια.
Υπάρχει η δυνατότητα κ διάθεση πώλησής του, ως πλήρως επιπλωμένο με τα υπάρχοντα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες σε διαφορετική συζητήσιμη τιμή.
Τοποθετείται σε ήσυχη περιοχή κοντά σε σχολεία, πάρκα, γυμναστήρια, οργανωμένη αγορά καθώς και σε καταστήματα εστίασης κ ψυχαγωγίας καθώς κ με άμεση πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες!! Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο που ΑΞΙΖΕΙ να δείτε απο κοντά !!! Βιαστείτε !!!


REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24
Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα