ΠΩΛΕΙΤΑΙ Βίλα 450 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Βίλα 450 τ.μ.

850.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1054-17172 | Ωραιόκαστρο, Κέντρο: Πωλείται αποκλειστικά από το γραφείο μας υπερπολυτελή βίλα 450τμ μέσα σε οικόπεδο 630τμ στο κέντρο του Ωραιοκάστρου σε πολύ ωραίο σημείο με μεγάλη ανοιχτωσιά και θέα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό ακίνητο το οποίο κατασκευάστηκε με υλικά Α' ποιότητας από τον τωρινό ιδιοκτήτη και με πολύ καλή αρχιτεκτονική. Το ακίνητο είναι αυτόνομο δεν εφάπτεται με άλλο ακίνητο σε καμιά πλευρά. 

Διαθέτει ισόγειο 130τμ ανεξάρτητο το οποίο διαθέτει σαλονοκουζίνα με τζάκι ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο καθώς και χώρο γυμναστηρίου με σάουνα.

Στο πρώτο επίπεδο έχουμε 130τμ σαλόνι ανισόπεδο με επιβλητικό τζάκι μπαλκόνι εσωτερικό και έξι μέτρα ύψος στο κεντρικό σαλόνι καθώς και ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο ορόφου. Στο δεύτερο επίπεδο συναντάμε τρεις μεγάλες κρεβατοκάμαρες εκ των οποίων το ένα με master bedroom καθώς και δεύτερο μεγάλο μπάνιο και έναν ακόμη χώρο για πλυντήρια - στεγνωτήρια και ένα καθιστικό με τζάκι το οποίο βλέπει στο κεντρικό κάτω σαλόνι. Στο τελευταίο επίπεδο υπάρχει σοφίτα 60τμ με μπάνιο και θέα σέ όλη την πόλη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές χρήσεις ανάλογα με τις επιθυμίες του αγοραστή. Η ενδοδαπέδια θέρμανση γίνεται με ατομικό πετρελαίου και υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής σε φυσικό αέριο. Το ακίνητο διαθέτει περιφραγμένο οικόπεδο με περιμετρική κίνηση και θα μπορούσε να κατασκευαστεί και εξωτερική πισίνα.

Ιδανικό ακίνητο για αυτούς που ψάχνουν κάτι διαφορετικό!

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ.!

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24
Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα