ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Μονοκατοικία 50 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 50 τ.μ.

80€

Κωδικός Ακινήτου: #1001-17093 | Ενοικιάζεται στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής για βραχυχρόνια μίσθωση, τους καλοκαιρινούς μήνες πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα, ισόγεια μονοκατοικία 50 τμ.  Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο με 1 διπλό κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια , ένα μπάνιο και μια  άνετη  ευρύχωρη κουζίνα. Επίσης, περιλαμβάνει και ένα καναπέ. .Η μονοκατοικία αυτή μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα συνολικά. Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά και απέχει  μόλις 600 μέτρα από τη θάλασσα . Έχει  μεγάλο κήπο περίπου   1 στρέμμα, με θέα στη θάλασσα. Στο ίδιο οικόπεδο υπάρχει μια  ακόμα παρόμοια μονοκατοικία, η οποία επίσης ενοικιάζεται με τη μέρα . Επίσης, διαθέτει χώρους στάθμευσης εντός του οικοπέδου και επιπλέον υπάρχει ακόμα ένα κοινόχρηστο μπάνιο στον κήπο όπου εκεί βρίσκεται και το πλυντήριο ρούχων.

Σημείο ενδιαφέροντος η γνωστή παραλία Σαχάρα σε απόσταση 1 χλμ, ενώ η
απόσταση από το κέντρο την Νέας Ηράκλειας και καταστήματα όλων των ειδών (εμπορικά και μαζικής εστίασης) είναι επίσης 1 χλμ.
Απόσταση από την  Νέα Καλλικράτεια 4χλμ
Απόσταση από το Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης 25 χλμ. Η αναγραφόμενη τιμή μισθώματος, αφορά τον μήνα Ιούνιο, ενώ αναπροσαρμόζεται για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. 

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24
Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα